Tandprothese

Heeft u een prothese nodig? Al sinds 1986 is F.C.T . Kauwenberg, eigenaar van onze praktijk en tandprotheticus, specialist in het vervaardigen van protheses. Een begrip in de regio!

Als oud docent aan de Hogeschool van Utrecht heeft Kauwenberg onze andere tandprothetici lesgegeven.

Kunt u het zich voorstellen? Dat u uw tanden of kiezen verliest en toch uw oude, vertrouwde glimlach behoudt, evenals uw zelfvertrouwen? De Polders zorgt ervoor. In ons laboratorium en met onze eigen tandtechnici maken wij zelf in korte tijd een prothese waar wij en u helemaal achter staan.

“de Polders” houdt zich bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van protheses. Zo printen we tegenwoordig lepels en verdiepen we ons stap voor stap in de digitalisering.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie maken wij een plaat- of frameprothese, een overkappingsprothese of een volledige prothese.

  • Plaat- of frameprothese: een gedeeltelijke prothese die aansluit aan de natuurlijke elementen.
  • Overkappingsprothese: een prothese die rust op implantaten of natuurlijke wortels.
  • Volledige prothese: een prothese die rust op de kaak, omdat er geen eigen tanden zijn.
  • Immediaatprothese: direct geplaatst na het trekken van uw eigen tanden of kiezen.

Uiteraard bieden wij uitgebreide nazorg, net zolang tot het goed is. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een nieuwe prothese strak zit en zogenoemde drukplaatsen pijn geven. Als u bij ons langskomt, lossen we het op.

Ook als uw prothese breekt, door welke oorzaak dan ook, kunt u direct bij ons terecht voor reparatie. Vaak nog dezelfde dag.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Terugbellen voor een afspraak?

Niet in de gelegenheid om te bellen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug om een afspraak te maken.

Aanmelden voor onze praktijk?

Wat zeggen onze patiënten