Tandprothese

Heeft u een prothese nodig? Al sinds 1986 is F.C.T . Kauwenberg, eigenaar van onze praktijk en tandprotheticus, specialist in het vervaardigen van protheses. Een begrip in de regio!

Kunt u het zich voorstellen? Dat u uw tanden of kiezen verliest en toch uw oude, vertrouwde glimlach behoudt, evenals uw zelfvertrouwen? De Polders zorgt ervoor. In ons laboratorium en met onze eigen tandtechnici maken wij zelfs in korte tijd een prothese waar wij en u helemaal achter staan.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie maken wij een plaat- of frameprothese, een overkappingsprothese of een volledige prothese.

 • plaat- of frameprothese: een gedeeltelijke prothese die aansluit aan de natuurlijke elementen.
 • overkappingsprothese: een prothese die rust op implantaten of natuurlijke wortels.
 • volledige prothese: een prothese die rust op de kaak, omdat er geen eigen tanden zijn.

Uiteraard bieden wij uitgebreide nazorg, net zolang tot het goed is. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een nieuwe prothese strak zit en zogenoemde drukplaatsen pijn geven. Als u bij ons langskomt, lossen we het op.

Ook als uw prothese breekt, door welke oorzaak dan ook, kunt u direct bij ons terecht voor reparatie. Vaak nog dezelfde dag.

 

Meer weten? Neem contact met ons op.

Vanaf nu zijn wij weer geopend voor reguliere behandelingen. Wij houden ons hierbij aan de richtlijnen die zijn opgesteld door de mondzorgkoepels en de richtlijnen van het RIVM.

Mede hierom zal uw bezoek aan onze praktijk anders zijn dan gebruikelijk. Hieronder vindt u de voor u belangrijkste veranderingen.

De komende periode werken wij alleen op afspraak. Vanwege de verwachte drukte en het beperkte aantal patiënten die wij per dag kunnen behandelen, is het mogelijk dat wij geen afspraak binnen de korte termijn kunnen maken die u normaal gesproken van ons gewend bent. Wij doen ons uiterste best om dit zoveel mogelijk te voorkomen en u zo snel mogelijk te helpen. Daarnaast doen wij ons best om u bij uw eigen tandarts in te plannen, helaas zal dit niet in alle gevallen mogelijk zijn. Wij hopen op uw begrip.

 

Neem contact met ons op indien:

 

 • U griepverschijnselen of klachten heeft zoals: hoesten, koorts, benauwdheid en/of kortademigheid. Kom in dit geval niet zomaar op uw afspraak. Wij zullen uw afspraak moeten verzetten. Spoedgeval? Eventueel kunnen wij u verwijzen.
 • Iemand in uw omgeving 14 dagen voor uw afspraak positief getest is op Corona of iemand in uw huishouden koorts heeft. Wij zullen dan helaas uw afspraak 14 dagen moeten uitstellen.
 • U in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking woont.

 

Veranderingen voor u:

 

 • Wij vragen u vriendelijk om niet te vroeg op uw afspraak te komen. Wij vragen u maximaal 5 minuten voor uw afspraak u te melden bij de balie. Op deze manier weten wij dat u aanwezig bent en houden wij het aantal patiënten die aanwezig zijn in de praktijk in de gaten.
 • Wij vragen u zoveel mogelijk om alleen naar uw afspraken te komen. Mocht het nodig zijn dan is één begeleider per patiënt toegestaan. Dit betekent helaas ook dat afspraken voor heel het gezin voorlopig niet mogelijk zijn.
 • Om de afstand in de wachtkamer te bewaren hebben wij een maximum gesteld aan het aantal patiënten dat in de wachtkamer kan wachten. Indien alle stoelen bezet zijn, vragen wij u vriendelijk om in uw auto of buiten te wachten. Wij zullen u bellen als wij weer ruimte in de wachtkamer hebben of wij roepen u binnen voor uw afspraak.
 • Voordat u de wachtkamer betreedt vragen wij u vriendelijk om uw handen te desinfecteren. Probeer hierna uw gezicht en zaken, zoals uw mobiele telefoon niet meer aan te raken.
 • De toiletvoorziening zal voorlopig buiten gebruik zijn.
 • Voorafgaand aan de behandeling zullen wij u laten spoelen.

 

 

Heeft u vragen over welke maatregelen wij hebben genomen, vragen over het wachtkamerbeleid, of over uw afspraak? Wij horen dit graag. U kunt contact met ons opnemen op 040-2541639 of stuur ons een mail naar info@depolders.nl