Over ons

Bij De Polders kunt u terecht voor verschillende disciplines binnen de tandheelkunde. Ooit begonnen als een praktijk voor tandprotheses is de praktijk inmiddels uitgegroeid tot een centrum voor mondzorg met meerdere vestigingen.

De vestiging in Veldhoven is gelegen aan de rand van Eindhoven, dichtbij de wijk Meerhoven. U kunt voor vrijwel welke behandeling bij ons terecht. Dit betekent dat de lijnen kort zijn en dat onze behandelaars op de hoogte zijn van uw dossier.

In de praktijk in Veldhoven hebben wij nu ook de mogelijkheid om in de avonduren een afspraak te maken bij de tandarts of de mondhygiënist.

Onze vestigingen in Asten en Eindhoven zijn gespecialiseerd in tandprothetiek. U kunt hier terecht voor alles wat uitneembaar is op het gebied van mondzorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kunst -en klikgebit.

U kunt ons ook vinden in Oisterwijk in mondzorgcentrum Oisterwijk. U kunt in het mzco terecht bij de mondhygiënist van De Polders.

Op elke locatie staan onze behandelaars voor u klaar om uw gebit in de beste conditie te brengen en/of te houden. Met persoonlijke aandacht geven wij u advies zodat u met een stralende glimlach rondloopt.

Onze behandelaars spreken naast Nederlands ook: Engels, Spaans en Duits.

Wilt u meer weten over de praktijk, onze vestigingen en de verschillende disciplines? Op de website vindt u meer informatie. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Terugbellen voor een afspraak?

Niet in de gelegenheid om te bellen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug om een afspraak te maken.

Aanmelden voor onze praktijk?

Wat zeggen onze patiënten